COMETSA PMS The LEKGOTLA Way Networks & Forums - Running Order

The inaugural COMETSA PMS The LEKGOTLA Way Networks & Forums is taking place on Saturday, the 11th February 2017, from 09h00 to 12h00. 

Here is the standing monthly running order (working session):

ARRIVAL: 08h00 - 09h00: Registration and Pre-Session Networking (in the Garden)

·         09h00 - 09h10: Opening & Welcome, and Round-Tables Checking-In (10 Minutes) (in the hall)

·         09h10 - 09h20: The LEKGOTLA Way Methodology Demonstration (10 Minutes) (in the hall)

·         09h20 - 09h50: COMETSA PMS Theme Presentation (30 Minutes) (in the hall)

·         09h50 - 10h50: Round-Tables Conversations - The LEKGOTLA Way (1 Hour) (in the hall or garden)

·         10h50 - 11h50: The Plenary, and Q & A (1 Hour) (in the hall)

·         11h50 - 12h00: Closure and Round-Table Checking - Out (10 Minutes) (in the hall)


DEPARTURE: 12h00 - 13h00: Post-Session Networking (in the Garden)


NB: These Networks & Forums will take place monthly, around the second Saturday of each month. Stay connected and be on the lookout for the monthly announcements and invitations.

Comments

Popular posts from this blog

Mr Louis “Sprinter – King Louis” Tshakoane, COMETSA Group Ambassador (President & Chairman’s Office)

COMETSA Research Project - Village Football Clubs

LEADERSHIP IN CONTEXT – The Coach’s View